Alimente pentru dinti albi

Mereu v-ati dorit sa aveti dintii albi doar ca din cauza cafelelor, a sucurilor sau a altor alimente, dintii vostri se ingalbenesc. Probabil ca v-ati gandit si la un proces de albire al dintilor insa trebuie sa stiti ca va este afectat smaltul. Va venim astazi in ajutor cu niste alimente care duc la albirea dintilor.

Busuiocul este unul dintre alimentele care duce la albirea dintilor. Este un antibiotic natural folosit frecvent pentru eliminarea reziduurilor dintre dinti dar si pentru imbunatatirea durerilor de masele.

Daca vrei dinti mai albi trebuie sa consumi busuioc crud, efectiv sa il mesteci.

De asemenea pentru o respiratie proaspata si dinti curati, trebuie sa bei dimineata si seara ceai verde. Acesta contine foarte multe ingrediente care previn aparitia tartrului deci este foarte bine sa consumi cat mai des.

Merele sunt alte alimente pe care este bine sa le consumi pentru a avea dinti mai albi. Ele contin foarte multe vitamine si minerale esentiale pentru insanatosirea smaltului dentar. Merele contin in proportie de 90 % apa deci sunt foarte bune pentru dintii tai.

dinti albi

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *