Cum am scapat de depresie?

Simplu!  Am incercat un regim relaxant, atat alimentar cat si psihic! Cum?

cum scapi de depresie

Acum incepe povestea mea. O poveste simpla dar de efect! Sau cel putin asa cred eu. Acum cativa ani nu reuseam sa ma pun pe picioare! Deloc. Nu reuseam sa dau randament nicaieri si ma apuca plansul cand vedeam cat de putin castig pentru 10 ore/lucrate! Castigam in jur de 1200 lei si chiria insemna 600 de lei din total. Deci.. ganditi-va cam cu ce bani trebuia sa supravietuiesc! Mancare, transport, consumabile! Groaznic. Totul era cu susul in jos. Nimic nu se aranja. Picam din depresie, in depresie. Ma hraneam cu lacrimi si apa. Nu puteam sa ies din impas. Un mare ajutor l-am primit de cand m-am angajat la un studio videochat bucuresti !

mediu relaxant

Eu am avut un character mai slab, inca de minca. Insa, am vazut ca se poate regla. Toate se regleaza. Am inceput sa merg la psiholog… nimic. Nu dadea rezultate! Nimic nu dadea rezultate. Nici iesirile cu prietenii, pastilele… doar la www.richgirls-studio.ro ma mai relaxam! Mai apoi… am hotarat sa pun piciorul in prag  si sa imi impun un regim al meu. Sa mananc sanatos, sa dorm cel putin 7 ore pe seara, sa ma hidratez si sa merg la sala. Zis si facut. Am reusit sa ma tin de un program bine pus la punct! Mancam putin si des, mergeam in fiecare zi la sala, mi-am schimbat look-ul, am inceput sa ma hidratez, sa ma uit la comedii, sa citesc, sa ies in oras… Incepusem sa ma simt foarte bine sis a renunt la starile de plans pe care le aveam odinioara! Am inceput sa duc o viata normala. Am vazut cum arata zambetul meu! Nu mai stiam ce inseamna asta. Ma obisnuisem cu o fata plansa, trista si plina durerile unei depresii mult prea timpurii. Asa ca usor, usor… am devenit exact cum am visat. Arat exact cum imi imaginam atunci cand eram mica.

femeie fericita

Fetelor dragi, nu este greu sa scapi de o depresie. Iti trebuie un regim strict si mult effort. In rest, totul vine de la sine!

Va multumesc ca mi-ati citit povestea!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *