Cum ne putem intretine din punct de vedere fizic

Marathon, black silhouettes of runners on the sunset

Sunteti atat de ocupati incat nu mai aveti timp nici macar o ora pentru a merge la aerobic sau fitness. Ei bine un prim pas ar fi sa spuneti adio la cafenele si mersul cu masina si sa incercati sa mergeti cat mai mult pe jos.

Orele neintrerupte petrecute in scaun in fata calculatorului nu sunt sanatoase pentru spate sau circulatia sangelui. Unii oameni lucreaza pentru companii mari care investesc in echipamentele pentru birou care pun angajatii in miscare, cum ar fi banda de alergat sau birouri reglabile pe inaltime, pentru o pozitie cat mai corecta.

Daca nu aveti norocul sa lucrati intr-o astfel de companie, puteti efectua miscari cu ajutorul greutatii corporale sau puteti merge prin birou in timp ce vorbiti la telefon cu clientii dvs.

Va puteti achizitiona diverse accesorii de aerobic sau fitness, de dimensiuni mai mici, pe care le puteti utiliza in propriul birou, atunci cand nimeni nu este cu ochii pe dvs.

Insa, cea mai usoara metoda a ramas mersul pe jos, prima cale pentru a incepe acest lucru este sa va faceti o harta a rutei de acasa spre locul de munca, identificati diferite optiuni, veti vrea sa alegeti varianta mai putin aglomerata si zgomotoasa.

O alta modalitate de a face sport in drumul spre munca este sa mergeti cu bicicleta, din ce in ce mai multa lume alege aceasta varianta. In spate au rucsacul cu schimburi, la destinatie s-au asigurat ca au unde sa isi parcheze bicicleta pe timpul zilei, iar acest lucru le imbunatateste conditia fizica.

Nu uitati ca a face miscare cel putin 30 de minute pe zi este un lucru foarte sanatos din toate punctele de vedere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *