Crisia shop magazinul de invitatii pentru nunta

Avand o experienta de peste 10 ani in organizarea de evenimente si realizarea invitatiilor de nunta si de botez firma Crisia Shop a ales pentru voi 2 modele de invitatii de nunta foarte deosebite:

Invitatie de nunta model 3684

Din categoria de invitatii speciale si deosebite face parte si aceasta invitatie de culoare crem, ce tine sa anunte dorinta de participare a celor ce urmeaza sa ia parte la una din marile ocazii speciale. O invitatie simpla, curata, fara prea multe elemente ce pot incarca inutil fondul acesteia. Este o invitatie special creata pentru persoanele discrete si visatoare, la care bunul gust si simplitatea predomina in mod permanent. Si cum amprenta predominanta este cea a simplitatii, invitatia apare ca fiind una pe fond alb, cu o dimensiune de 10,5 cm/ 21 cm. Culoarea crem si cartonul sidef ce caracterizaeaza aceasta invitatie sunt doar cateva din elementele surpriza.
Acestora li se alatura decoratiuni importante, ce fac dintr-o simpla invitatie, una unica

invitatie de nunta model 3628

si de admirat. Irezistibila inca de la prima vedere, invitatia contine si o funda decorativa, din saten de culoare crem, cat si un intreg set de ornamente ce par sa iasa in relief. Acestea nu fac decat sa completeze nota de eleganta si simplitate a invitatiei, prin elemente decorative subtile, dar care fac, totodata, diferenta. In cazul acestei invitatii, se poate spune, fara nici o urma de indoiala, ca rafinamentul este cuvantul-cheie ce defineste intregul articol, frumos ambalat intr-un plic crem sidef, inclus in pret.

Invitatie nunta 3624

Aceasta invitatie se deosebeste de restul invitatiilor prin culorile sau nonculorile prezente, mai exact albul in contrast cu gri, o combinatie foarte reusita si foarte potrivita pentru acest eveniment special. Cu toate ca, la o prima impresie, albul nu pare a fi deosebit, iata ca, in acest caz, albul se dovedeste a fi exact ceea ce se cere intr-o astfel de ocazie. Realizata dintr-un material special, si anume, din carton sidef, cu o senzatie placuta la atingere si rar intalnita, invitatia prezentata vine in dimensiuni de 21 cm/ 10,5 cm, ceea ce o face ideala pentru startul celui mai important eveniment din viata.
Eleganta acestei invitatii nu consta doar in combinaia de culori folosita, ci si in elementele decorative cu care ne-am propus sa surprindem. Astfel, au luat nastere multiple modele in relief si linii argintii cu reflexii, pentru o nota de eleganta si stil. Efectul vizual rezultat este unul surprinzator si fermecator, iar aprecierile nu au intarziat sa apara. Textul scris sub doua forme tine sa completeze intreaga invitatie, fara de care informatiile cu privire la data ocaziei speciale nu s-ar putea desfasura. Cu un plic alb sidef inclus in pret, aceasta invitatie este potrivita oricarei persoane ce apreciaza bunul gust si simplitatea.

invitatie nunta model 3624

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *