Remedii si tratamente naturiste contra caderii parului

Este bine cunoscut faptul că părul cade mai ales la bărbați, femeile fiind mai ferite de acest tip de experiență, din cauza că barbații pot avea, mai devreme sau mai târziu, chelie. Totuși, subțierea sau căderea părului pot fi, de asemenea, frecvente și la femei, fiind la fel de demoralizatore.

Motivele pot varia de la simple și temporare, din cauza deficitului de vitamine, la unele complexe, cum ar fi o condiție care stă la baza unei probleme de sănătate.

Tratamentele naturiste împotriva căderii părului au constituit dintotdeauna o temă de interes, cele mai vechi însemnări venind încă din Egiptul antic, când femeile făceau diferite amestecuri din plante, miere şi chiar grăsimi animale pentru a preveni pierderea podoabei capilare.

Îţi prezentăm în continuare câteva remedii simple contra căderii părului, pe care le poţi face la tine acasă.

Remedii naturiste simple contra căderii părului

Poti aplica o masca din sucul de ceapă, usturoi sau ghimbir. În același timp o altă soluție este folosirea ardeiului iute care crește circulația sângelui și stimulează creșterea părului.
Îți mai recomandăm și tratamentul la cald cu uleiuri naturale precum uleiul de măsline, argan, jojoba, de eucalipt sau cel de cocos în prevenirea căderii părului

Dacă în cele din urmă nu ai reușit sa ajungi la rezultatele dorite poți încerca un mix de produse deja formulate pentru a stopa căderea părului și a sustine creșterea parului precum cele a Laboratoarelor REKZE. Linie din care fac parte patru produse tratament precum: 63 Sampon, 43 Balsam, 24 Serum și 28 Servețele toate acestea sunt special formulate pentru femei și barbați cu diferite stadii de alopecie.

Căderea părului trebuie prevenită din timp folosind zilnic produse de calitate, iar atunci cand remediile naturale și produsele naturiste sunt limitate ca și rezultat atunci trebuie folosit produse tratament cu anii de testare clinică în spate care se pliază foarte bine de nevoile noastre.

Remedii si tratamente naturiste contra caderii parului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *