Zodii problema

Pasionatii de astrologie sunt mereu la curent cu ceea ce se intampla cu zodia lor. Isi incep ziua cu horoscopul si o termina cu previziunile pentru urmatoarea zi. Sunt cateva zodii problema cu care iti este mai greu sa comunici, sunt mai incapatanate si te contrazic mereu. Esti una dintre aceste zodii? Sau partenerul tau?

Pe locul 4 in topul celor mai problematice zodii se afla sagetatorul. El este omul care da mereu cartile pe fata si isi exprima de fiecare data nemultumirile fara ocolisuri. Nu este genul de persoana care sa menajeze pe cineva. Este temperamental si poate deranja repede pe oricine cu atitudinea lui. Este foarte suparacios si uneori poate incomoda cu sinceritatea sa brutala.

Pe locul 3 intalnim gemenii. Sunt aerieni si confuzi dar acaparatori si extrem de infulentabili. Ei reprezinta o problema pentru cei din jur cu nehotararea lor. Sunt nestatornici, imprevizibil si foarte schimbatori.

Pe locul 2 sunt cei nascuti in zodia varsatorului si asta pentru ca sunt idealisti si rupti de realitate iar cei din jur nu suporta lipsa spiritului sau pragmatic. Varasatorii sunt boemi si le place sa filozofeze.

 

 

Fruntas in acest top este berbecul. Clar cea mai problematica si mai suparacioasa zodie. Nu prea isi recunoaste greselile, in niciun caz in relatiile de cuplu.

horoscop

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *