Lumanarile colorate si parfumate pentru casa ta

Lumanarile colorate dau un aspect fresh si interesant locuintei noastre. Sunt parfumate, au si un aspect frumos si de regula fiecare dintre noi are macar cateva in dormitor sau in living.

Legenda spune ca in trecut lumanarile colorate erau utilizate si in ritualuri de magie, vrajitoarele folosindu-le si avand o aura mistica. Se spunea ca atrag norocul, banii si dragostea si sunt folosite si pentru indeplinirea dorintelor. Insa, in ziua de azi, toata lumea stie ca acestea sunt doar basme, asa ca lumea le cumpara doar pentru parfum si aspect.

Cu toate astea, specialistii spun ca lumanarile reprezinta o tehnica de terapie prin care te relaxezi. De asemenea, acestia sustin ca fiecare culoare a lumanarilor are o semnificatie.lumanari colorate si parfumate

Ce semnificatie au lumanarile colorate in functie de culoare?

Lumanarile colorate au o anumita semnificatie in functie de culori. Inainte de a-ti cumpara astfel de lumanari, te poti informa despre fiecare culoare ce semnifica iar atunci vei putea alege lumanarile colorate care te reprezinta. Iata ce am descoperit noi despre fiecare culoare atunci cand vine vorba de lumanari decorative.

Albul inseamna binecuvantare, puritate si vindecare iar negrul inseamna ganduri negative, deochi, energii negative.  Este lumanarea pe care o aprinzi atunci cand vrei sa scapi de ghinion.

Rosu inseamna dragoste si pasiune. Atunci cand aprinzi aceasta lumanare, vei fi revigorata, la fel si relatia in care esti implicata. Aceasta lumanare ridica moralul si ofera curaj si vointa. De asemenea, se spune ca poti sa o aprinzi atunci cand vrei sa ramai insarcinata pentru ca reprezinta si fertilitatea.

Rozul inseamna energie, romantism si curatenie, iar portocaliul reprezinta schimbarea, energia si creativitatea.

Daca vrei pace si armonie aprinde lumanerele albastre, iar daca vrei bani si veselie, poti sa aprinzi lumanarele galbene.

Verdele este aducator bani, noroc si afaceri iar violetul aduce putere, ambitie si succes.

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *