Ce trebuie sa stii cand cumperi pantofi?

Pantofii sunt un element foarte important atunci cand vine vorba de tinuta noastra. Nu doar pentru ca fara pantofi nu am putea umbla peste tot, ci si pentru ca este vorba de design. De aceea, pantofii trebuie alesi cu atentie. Ne uitam la model, la culoare, la pret dar trebuie sa ne uitam si la cat de confortabili sunt. Mai ales cand vine vorba despre femei, acestea iubesc pantofii la nebunie. Greseala noastra, a tuturor persoanelor de fapt, este ca uneori nu suntem foarte atenti la comoditatea pantofului. In general ne uitam dupa mdoelul preferat si sa fie la un pret cat mai bun, insa uitam de cum ne simtim in ei.

Inainte de a-ti cumpara urmatoarea pereche de pantofi, noi iti  dam cateva sfaturi de care este bine sa tineti cont.pantofi de dama

Ce trebuie sa ai in vedere cand iti cumperi o pereche de pantofi?

In primul rand, este bine sa iti cumperi incaltaminte seara, pentru ca dupa o zi de munca picioarele tale vor fi putin mai umflate si in acest fel poti vedea ce pantofi iti vor veni bine si dupa o zi de munca.

De regula, un picior este mai mare decat celalalt, iar din acest motiv este bine sa probezi mereu doua marimi la pantofi si sa ii alegi pe cei putin mai largi.

La fiecare doi ani, picioarele noastre cresc putin. Acest lucru nu este vizibil dar atunci cand iti cumperi pantofi este un aspect important. Daca esti atent, vei vedea ca pantofii pe care i-ai cumparat cu doi ani in urma nu iti mai vin asa de bine.

Trebuie sa iti alegi pantofii potriviti pentru ocazia potrivita. Nu poti alege pantofi cu tocul la fel de inalt pentru job ca pentru o petrecere. La job stai toata ziua in picioare si muncesti, pe cand la o petrecere se schimba treaba.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *