Lavete si carpe de la depozite de haine SH

Daca te-ai hotarat sa iti deschizi sau ai deja un service, o vulcanizare sau o firma de curatenie, trebuie sa stii ca iti poti prelua cateva materiale (lavete, carpe) de la un depozit haine second hand.

In aceste trei tipuri de afaceri, unele dintre cele mai folosite materiale de lucru sunt carpele si  lavetele. Afla ca le poti cumpara en-gros de la un depozit de haine second hand. Astfel vei economisi bani, dar in acelasi timp vei profita si de calitatea produselor.

Full Fashion House confectioneaza lavete din bumbac sau fibra pe care le pune la dispozitia clientilor care detin o afacere, la preturi foarte bune. Depozitul de haine SH foloseste hainele care nu au fost trimise spre vanzare pentru confectionarea acestor carpe si lavete.

Astfel hainele demodate sau care au cateva defecte, se transforma in materiale industrial de curatenie. Prin aceasta activitate, se asigura reciclarea care contribuie la un mediu durabil pentru oameni.

lavete industriale

 Categorii de lavete pe care le poti comanda

  1. Lavete pentru service-uri auto, vopsitorii, fabrici, dezmembrari auto, vulcanizari, etc.
  2. Lavete pentru afaceri din domeniul HoReCa: hoteluri, restaurant, terase, etc.
  3. Lavete pentru firmele de curatenie.

Aceste categorii sunt sortate la randul lor dupa material din care sunt confectionate: cotton, bumbac alb, bumbac colorat,microfibra, prosoape sau mix intre bumbac alb si colorat. Lavetele sunt obtinute prin dezinfectarea, curatarea si taierea hainelor in asa fel incat sa ajunga la dimensiunile necesare.

 Avantajele lavetelor din bumbac

Primul si cel mai important avantaj ar fi puterea de absorbtie. In comparatie cu un burete sau cu lavete din polyester, lavete din bumbac absorb o cantitate mai mare de lichide.

Al doilea avantaj este faptul ca inlatura foarte bine petele, grasimile si alte substante si absorb lichidul intr-un timp foarte scurt, lasand suprafata uscata si curate.

Lavetele din bumbac sunt practice deoarece pot fi refolosite deoarece se curate usor si raman in stare buna. Astfel poti economisi bani pentru ca nu vei mai fi nevoit sa cumperi mereu altele noi.

Bumbacul aduce si beneficia sanatatii, fiind o fibra naturala. De aceea lavetele din bumbac sunt recomandate pentru sanatate pielii, dar si pentru ca sunt biodegradabile.

Avantajele lavetelor din microfibra

Lavetele din microfibra sunt considerate o inovatie a industriei de curatenie. Acest lucru se datoreaza faptului ca sunt mai eficienta, rapide si nu implica un effort mare al persoanei care le foloseste.

Materialul este mult mai usor decat alte materiale folosite in confectionarea lavetelor si a carpelor. Astfel, atunci cand este ud nu necesita un efort mare de utilizare si face procesul de curatenie mai usor.

Au o capacitate de curatare mai mare si mai rapida. Datorita sistemului prin care sunt confectionate, atrag praful, mizeria si alte substante si nu le permite sa se imprastie inapoi pe suprafata curatata.

Un alt avantaj al lavetelor din microfibra este ca pot fi refolosite dupa ce au fost spalate si uscate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *